Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
AGA TO MY PODOBNIE PRZECHODZIMY SZCZEPIENIE JA WY OBYDWOJE PŁACZEMY W SUMIE TO OBIECAŁAM SOBIE ZE NA DRUGIM SZCZEPIENIU NIE BEDE PŁAKĄĆ ALE NIE DAŁO RADY GROSZKI SIE POKULAŁY
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Monika, ja tez probowalam byc twarda. Ale jak Jula tak zalosnie placze to ja razem z nia.
A tak po za tym, to STO LAT,STO LAT!!! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU URODZIN!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
DZIĘKUJE BARDZO AGA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
I my przylaczamy sie do zyczen!!

Ja juz w lozku- wypilam febrisan (czy cos takiego), trzepie mnie z zimna, zle sie czuje ale temp. nie mam ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Kasia,a to niedobre chorobsko sie do Ciebie przyplatalo. Niech szybko ucieka,bo Zuzia potrzebuje zdrowej mamusi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Kropki sie powiekszaja i tego plynu wiecej, zobacze co mi lekarz powie, a jeszcze przy okazji chce wkoncu zalatwic z ta spiralka hormonalna...

uciekam spac, buziaki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Hej kochane Aga31 pytanko do ciebie,jako ze wspomnialas o tej masci Masc Bepanthen,ktora mozna posmarowac tez sutki to masc ktora trzeba zmywac przed nastepnym karmieniem czy nie? Moze wiesz albo pytalas kogos,bo szukalam juz wszedzie i w sieci i na norweskich forach i na ulotce ale nic o tym nie mowia
Dzieki kochana za odp.Buziaki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Daris,na polskiej ulotce jest napisane zeby zmyc. Ale ja sie przyznam, ze czesto zapominalam i Julce sie nic nie stalo I bylo to zazwyczaj w nocy. W dzien jednak zmywalam a w zasadzie to kupilam w aptece takie mieciutkie gaziki za 20 koron 100 sztuk, moczylam w przegotowanej wodzie i scieralam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
i ja rowniez dolaczam sie do zyczen
kasiar a ty nam zdrowiej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
joanna zielinska
(tolka12)
Wiking
kakarik nie obawiaj sie wywolania porodu to nic strasznego ja mialam tak z pierwsza ciaza i u mnie poszlo bardzo szybko.
ja bylam 10-tego u mojej pani doktor i jak narazie zwolnienie jest ale na 2 tygodnie bo czeka na decyzje od gina.wczoraj poszlam do ginekologa bardzo mila norweszka i powiedziala ze pracowac nie moge [moja dr bedzie zla]ale przezylam staszne chwile w poniedzialek dostalam krwotoku [to byl koszmar] myslalam ze juz po wszystkim ze dzidzi juz nie ma.gin zrobila mi usg i okazalo sie ze dzidziusiowi nic nie jest ,wszystko jest w porzadkui i zrobila dzidzi zdjecie .jestem taka szczesliwa. i bede teraz pod jej opieka a do swojej pani praktycznie tylko po zwolnienie. dziewczyny zdjecia waszych dzieci sa sliczne i takie słodkie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok